Wie is de persoon achter
MSK Schilderwerken
Ik ben Marjolein Korthof Eén van de weinige vrouwelijke schilders in Nederland. Ik ben in 2006 begonnen aan de schildersopleiding en dit afgerond in 2007. Vervolgens de vervolgopleiding gezel-schilder gestart en examen gedaan in 2009. Daarvoor ben ik secretaresse geweest en ook hiervoor mijn diploma behaald. Heel wat anders maar ik heb er nu juist heel veel aan. Ik zag tot mijn frustratie dat het veel beter kon in het schildersvak en besloot om in 2010 mijn bedrijf Msk schilderwerken op te starten en op zzp-basis verder te gaan.

Mijn frustratie zat voornamelijk in de gebrekkige communicatie naar de klanten en het nakomen en degelijk uitvoeren van gemaakte afspraken. In het kader van de transparantie staan mede daarom op mijn offertes de uren en materialen apart vermeld. Daarnaast wil ik het werk grondig en compleet afleveren. Kom ik tijdens mijn werkzaamheden bijvoorbeeld een openstaande kitnaad van de beglazing tegen, dan vervang ik deze in plaats van deze dicht te schilderen met verf om toekomstige problemen zoals houtrot te voorkomen.

Mijn doel is niet om bakken geld te verdienen, maar om tevreden klanten achter te laten. Dat ik met trots weer huiswaarts mag gaan en dat u mij over een paar jaar weer belt als er onderhoud moet worden gepleegd.
Online offerte aanvragen