Behangen & glasweefsel plakken

Behangen is een tijdrovend klusje waar je eigenlijk geen fouten mee wilt maken. Vroeger werd het veel gedaan door het gehele huis om scheuren in de wanden te verdoezelen. Maar tegenwoordig is dat niet meer nodig en is het verworden tot een mooi stukje verfraaiing van het interieur.

Er zijn veel verschillende patronen en motieven beschikbaar. Dit maakt het echter niet makkelijker om het te strak te kunnen plakken. Denk aan verspringende patronen en die vervelende hoeken en radiatoren. Ik heb ondertussen al wat verschillende soorten behang geplakt en kan het tot een mooi eindresultaat brengen.

GlasweefselGlasweefsel en/of vlies plakken is wat anders en is eigenlijk makkelijker dan behang. Dit word veel gebruikt in nieuwbouw, omdat nieuwbouw woningen zichzelf veelal nog moeten gaan zetten en scheuren kunnen gaan vertonen in het stucwerk en de hoeken.

Glasvlies kan hier prima voor worden gebruikt om dit tegen te gaan. Het is scheur overbruggend en geeft een mooi egaal geheel. Dit wordt dan netjes gesausd met muurverf voor een strak eindresultaat.Offerte aanvragen .