De Winterschilder - korting

Winterschilderkorting
Voor het binnenschilderwerk kunt u van half november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.

Verfrichtlijn 2010
Met ingang van 1 januari 2010 moeten buitenverven voldoen aan de Europese Verfrichtlijn 2010. Deze richtlijn houdt in dat de hoeveelheid Vluchtige Organische Stoffen (VOS) teruggedrongen worden in verven die buiten gebruikt worden door de professionele schilder. Beter voor de gezondheid van de schilder en beter voor het milieu.MSK Schilderwerken
Tiendweg 160
4142 EN Leerdam
Mobiel 06 113.60.179
kvk: Mid-Ned.: 302.77.270
Email: info@mskschilderwerken.nl

Laag BTW-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar
Sinds 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor behangwerk geldt deze regel; met dien verstande, dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 19 %.
Het is verplicht dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring bewaren in onze administratie. Deze verklaring ontvangt u van ons met de factuur. Het is de bedoeling, dat u deze na invulling en ondertekening aan ons terugstuurt..

Advies?
MSK Schilderwerken denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing.
Zo ontstaat er in samen-spraak met u een prima plan van aanpak

Producten en onze leveranciers!

Wij werken alleen met professionele leveranciers en hoogwaardige producten, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van het product en/of dienst waarborgen.                                                
De hoogwaardige producten zijn o.a. Sikkens, Sigma, Wijzonol, Trimetal e.a.              

Alle producten staan ook voor het gebruiksgemak, duurzaamheid en zorg voor mens en milieu.            
Zeker wat betreft het milieu zijn de producen in der loop der jaren helemaal opnieuw ontwikkeld.

Zo zijn de watergedragen verven verplicht gesteld die binnen worden toe gepast en zijn ook deze nog schoner dan vroeger.                                           De olië verven zijn ook vernieuwd, zeg maar nieuw ontwikkeld en heeft in 2010 zijn intrede gedaan   (het oude verfsysteem is nog wel te verkrijgen maar wordt niet meer geproduceerd).

 

 


Website created by www.affixation.nl