De Winterschilder - korting

Winterschilderkorting
Voor het binnenschilderwerk kunt u van half november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.

Verfrichtlijn 2010
Met ingang van 1 januari 2010 moeten buitenverven voldoen aan de Europese Verfrichtlijn 2010. Deze richtlijn houdt in dat de hoeveelheid Vluchtige Organische Stoffen (VOS) teruggedrongen worden in verven die buiten gebruikt worden door de professionele schilder. Beter voor de gezondheid van de schilder en beter voor het milieu.MSK Schilderwerken
Tiendweg 160
4142 EN Leerdam
Mobiel 06 113.60.179
kvk: Mid-Ned.: 302.77.270
Email: info@mskschilderwerken.nl

Laag BTW-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar
Sinds 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor behangwerk geldt deze regel; met dien verstande, dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 19 %.
Het is verplicht dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring bewaren in onze administratie. Deze verklaring ontvangt u van ons met de factuur. Het is de bedoeling, dat u deze na invulling en ondertekening aan ons terugstuurt..

Advies?
MSK Schilderwerken denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing.
Zo ontstaat er in samen-spraak met u een prima plan van aanpak

Jarenlang niet meer omkijken naar het buitenschilderwerk?

Dan is een onderhoudscontract bij MSK Schilderwerken misschien wel een goede optie voor u.
Als u namelijk bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan houden wij het schilderwerk voor de afgesproken periode voor u  in de gaten.

Voordelen van meerjarig onderhoudsplan

  • Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten
  • U hoeft niet in één keer een groot bedrag uit te geven voor het schilderwerk. De hoogte van het bedrag dat u periodiek betaalt, hangt onder andere af van de huidige staat van onderhoud en de grootte van uw woning
  • Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woning
  • Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Hierop wordt complete garantie gegeven

Voor wie is dit aantrekkelijk?

Het aangaan van een 10-jarige onderhoudcontract voor binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor veel klanten.  Vele particulieren en de zakelijke markt kunnen wij tot onze klanten rekenen.

Kiest u ook voor jarenlang zorgeloos en goed schilderonderhoud?

Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet?
Wilt u er zelf niet meer naar om hoeven kijken? Neem dan contact op met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Na een eerste inspectie van de huidige staat van onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke onderhoudswensen, zullen wij u (geheel vrijblijvend) een passende aanbieding doen.

 


Website created by www.affixation.nl