De Winterschilder - korting

Winterschilderkorting
Voor het binnenschilderwerk kunt u van half november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.

Verfrichtlijn 2010
Met ingang van 1 januari 2010 moeten buitenverven voldoen aan de Europese Verfrichtlijn 2010. Deze richtlijn houdt in dat de hoeveelheid Vluchtige Organische Stoffen (VOS) teruggedrongen worden in verven die buiten gebruikt worden door de professionele schilder. Beter voor de gezondheid van de schilder en beter voor het milieu.MSK Schilderwerken
Tiendweg 160
4142 EN Leerdam
Mobiel 06 113.60.179
kvk: Mid-Ned.: 302.77.270
Email: info@mskschilderwerken.nl

Laag BTW-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar
Sinds 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor behangwerk geldt deze regel; met dien verstande, dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 19 %.
Het is verplicht dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring bewaren in onze administratie. Deze verklaring ontvangt u van ons met de factuur. Het is de bedoeling, dat u deze na invulling en ondertekening aan ons terugstuurt..

Advies?
MSK Schilderwerken denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing.
Zo ontstaat er in samen-spraak met u een prima plan van aanpak

Advies op onderhoud

Onderhoud middels verfsystemen is noodzakelijk.
Niet alleen bij traditionele bouwmaterialen zoals hout en stalen kozijnen is regelmatig onderhoud noodzakelijk maar ook voor moderne bouwmaterialen zoals thermisch verzinkt staal, kunststof, aluminium is in veel gevallen de bescherming van een verfsysteem onmisbaar en niet te vergeten het reinigen en eventueel in een wax te zetten.

Kleuren

Advies op kleur
De toepassing van kleuren in de bouw verandert door trends en visie van architecten en woningeigenaren maar ook door nieuwe bouw- en verf materialen en nieuwe kleur collecties die ontwikkeld worden.

Kleurkennis is belangrijk
Kleur is een belangrijk element in de bouw waarbij in de ontwerpfase al rekening gehouden moet worden met factoren als esthetiek, omgeving, materiaalsoort en functionaliteit.

Kleur ook onze zorg .....

Het kiezen van een kleur is zeer persoonlijk en smaak gebonden.                     U kunt een rustige sfeer creëren door gebruik te maken van lichte kleuren in natuurlijke of aarde tinten.                          

Kleur tinten van dezelfde familie zorgen tevens voor een rustige harmonie.     Voor een minder rustig maar opvallend geheel kunt u kiezen voor gewaagde en sterk contrasterende kleuren combinaties.                                                   Voor vele en verschillende objecten zijn diversen mogelijkheden en keuzes, In samenwerking met onze leverancier kunnen wij een presentatie aanbieden zodat de kleur keuze makkelijker wordt en dat u achteraf niet met een ontevreden gevoel blijft zitten

Ons kleuradvies houdt rekening met :

  • De grootte van de ruimte.
  • De functie.
  • De ligging.
  • De richting en hoeveelheid licht.
  • De aanwezige materialen en sferen.
  • De smaak en wens van de klant.
  • Resultaat gericht


Website created by www.affixation.nl